Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerst bij ’t Lieve Leven

9 december 2017 - 27 december 2017

Feestdagen bij ’t Lieve Leven

Het begint alweer te kriebelen! De verwennerij van de kerstdagen. Heerlijk tafelen en genieten van de mooiste wijnen en de specialiteiten van het seizoen. Wij zijn klaar voor de kerstdagen! En de eerste reserveringen zijn alweer een feit. Graag informeren wij u over de mogelijkheden bij ’t Lieve Leven tijdens de kerst.

 

Van 9 tot en met 23 december kunt u alvast de kerstdagen voorproeven. Speciaal voor gezelschappen vanaf 8 personen bieden wij een ‘proeverij’ van de kerst; een speciaal samengesteld menu vol met seizoensproducten. Een ideale gelegenheid om uw personeel, familie of collega’s te bedanken voor het afgelopen jaar. Neem contact met ons op voor een invulling van uw diner rondom de kerstdagen!

 

Op 24 december zijn wij van 12:00 uur tot 16:00 uur geopend voor lunch en borrel.

 

Eerste kerstdag & Tweede kerstdag – Lekker ontspannen genieten van een traditioneel kerstmenu voor late lunch of diner, verzorgd door onze keukenbrigade. Laat u verwennen door de bijpassende wijnen, speciaal geselecteerd voor dit seizoen. U bent deze dag vanaf 13:00 welkom.

Mocht u nog meer plannen hebben deze middag/avond? Laat dit van tevoren weten dan kunnen wij hiermee rekening houden.

 

Op 27 december bent u vanaf 18:00 uur welkom om even bij te komen van de drukte van de kerstdagen. Kom genieten van een speciaal samengesteld 3- gangen verrassingsmenu van de chef voor een ‘portemonnee vriendelijke’ prijs (de kerstdagen zijn al duur genoeg).

 

Kerstdiner aan huis op 24, 25 & 26 december

Thuis genieten van de menu’s van ’t Lieve Leven? Dat kan! Wij bieden al drie jaar de mogelijkheid het menu in componenten af te halen om deze thuis voor uw gezelschap te bereiden (geleverd met ‘kook’ beschrijving). 

€ 45,- per persoon

Amuse & 5-gangen diner

 

 

Kerstmenu op 1ste  en 2de  Kerstdag

5-gangen diner inclusief amuse: € 69,50 – per persoon

5-gangen diner inclusief amuse met begeleidende wijnen: € 100,00 – per persoon

 

Wijnarrangement: € 7,00 per glas

Kaas i.p.v. zoet dessert: supplement € 5,50

Extra tussengerecht zwezerik: supplement € 12,50

 

Mocht er een gerecht of ingrediënt zijn waarin u zich niet kunt vinden of heeft u een speciaal dieet? Laat het ons gerust weten (bij reservering): in samenspraak met u zorgen we voor een ander passend gerecht.

Gegevens

Begin:
9 december 2017
Einde:
27 december 2017

Locatie

’t Lieve Leven
Rijksweg 26
Helvoirt, 5268 KJ Nederland
+ Google Maps