Menu

Het menu

Bij ’t Lieve Leven gaat het om genieten van Smaken. Deze Smaken kunt u ervaren in drie verschillende vormen. U kunt kiezen voor een Proeverijmenu, een Verrassingsmenu of u kunt u eigen menu samenstellen aan de hand van onze Smakenkaart. De verschillende gerechten van onze Smakenkaart zijn zowel als voor- én hoofdgerecht te bestellen.

Menu van de Chef

Menu van de Chef

Optimaal proeven van ’t Lieve Leven doe je natuurlijk met onze Menu van de Chef. Proef gerechten in 3, 4, 5 of 7 gangen en laat u verrassen én verwennen. Wanneer u kiest voor het Menu van de chef, creëert chef Hylke een persoonlijke selectie van tongstrelende gerechten van onze ‘a la carte’ kaart voor u. De samenstelling van dit Menu van de chef zal wekelijks wisselen.

Bij groepen groter dan 6 personen dient het aantal gekozen gangen gelijk te zijn voor het gehele gezelschap.

Wij serveren als aanvulling op onze menu’s uitstekende wijnen per glas, vraag naar de wijnkaart voor meer informatie en laat u adviseren.

À la carte

À la carte

 

Op locatie

Genieten begint...

 

Thuis genieten van de smaken van ’t Lieve Leven?

Mocht u interesse hebben, stuur ons een mail op info@lieveleven.nl of bel 0411 641164

Onze chef Hylke komt u en uw gasten graag verwennen vanuit uw eigen keuken! In samenspraak met u maken wij een passend menu. Hierin houden wij rekening met specifieke wensen en uitzonderingen.

Wij vinden het belangrijk dat u uw wensen aan ons duidelijk maakt. Daarom gaan wij graag in gesprek met u. Ontvangt u een gezelschap van minimaal 10 personen? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende offerte. En kies bijvoorbeeld uit een all-in arrangement per persoon óf handel flexibel met ons uurtarief en onze recente menuprijzen. Wij koken uitsluitend op locatie op dinsdagen, woensdagen & donderdagen.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!