Menu

Het menu

Bij ’t Lieve Leven gaat het om genieten van Smaken. Deze Smaken kunt u ervaren in drie verschillende vormen. U kunt kiezen voor een Proeverijmenu, een Verrassingsmenu of u kunt u eigen menu samenstellen aan de hand van onze Smakenkaart. De verschillende gerechten van onze Smakenkaart zijn zowel als voor- én hoofdgerecht te bestellen.

Menu van de Chef

Menu van de Chef

Optimaal proeven van ’t Lieve Leven doe je natuurlijk met onze Menu van de Chef. Proef gerechten in 3, 4, 5 of 7 gangen en laat u verrassen én verwennen. Wanneer u kiest voor het Menu van de chef, creëert chef Hylke een persoonlijke selectie van tongstrelende gerechten van onze ‘a la carte’ kaart voor u. De samenstelling van dit Menu van de chef zal wekelijks wisselen.

Bij groepen groter dan 6 personen dient het aantal gekozen gangen gelijk te zijn voor het gehele gezelschap.

Wij serveren als aanvulling op onze menu’s uitstekende wijnen per glas, vraag naar de wijnkaart voor meer informatie en laat u adviseren.

Traiteur by Hylke

Traiteur by Hylke

 

Lunchkaart

Lunchkaart

Heb het leven lief aan tafel

Onderstaand menu wordt geserveerd  in ons restaurant van 12:00u tot 17:00u.

Naast onderstaand menu serveren wij ook de gerechten van onze dinerkaart.

À la carte

À la carte

 

Vacatures

Wij zoeken collega's

 

Eerste medewerker bediening

Lieve Leven Restaurant – Helvoirt
€1.900 – €2.400 per maand – Parttime, Bepaalde tijd

Eerste Medewerker bediening (M/V)

Opzoek naar een uitdagende part-time baan met doorgroeimogelijkheden in misschien wel het mooiste bedrijf van Helvoirt en omstreken? Lieve Leven Restaurant staat bekend om zijn huiselijke gastvrijheid. Een geweldige diverse en exclusieve keuken keuken waar elk gerecht vers en met passie wordt klaargemaakt. Gasten worden met open armen verwelkomt en ondergedompeld in onze gastvrijheid.

Waarom werken bij Lieve Leven Restaurant? Werken in een klein bedrijf waarin werkzaamheden erg divers zijn. Van het verzorgen van een gastvrij ontvangst tot aan het selecteren van de lekkerste wijnen voor de nieuwe wijnkaart. Je werkt nauw samen met de chef en bepaald met hem samen wat wij onze gasten gaan voorzetten. Elke maand een nieuw menu waarin creativiteit ook wordt gevraagd aan jou.

De uren zijn flexibel in te delen. Je werkt vier dagen in de week waarin vrijdagavond en zaterdagavond je vaste werkavonden zijn. Je begint in de middag met mise-en-place werkzaamheden en werkt de reserveringen bij. In de avond verzorg jij, samen met het team, voor een onvergetelijk verblijf voor onze gasten.

Lijkt bovenstaand iets voor jou? Kom in gesprek met onze Chef en laat je inspireren. Wij zien graag jouw reactie tegemoet.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld
  • Pensioen

Contractduur 7 maanden

 

Zelfstandig werkend Kok

Lieve Leven Restaurant – Helvoirt
€1.900 – €2.400 per maand – Parttime, Bepaalde tijd

Zelfstandig werkend kok (M/V)

Opzoek naar een uitdagende part-time baan met doorgroeimogelijkheden in misschien wel het mooiste bedrijf van Helvoirt en omstreken? Lieve Leven Restaurant staat bekend om zijn huiselijke gastvrijheid. Een geweldige diverse en exclusieve keuken waar elk gerecht vers en met passie wordt klaargemaakt. Gasten worden met open armen verwelkomt en ondergedompeld in onze gastvrijheid.

Waarom werken bij Lieve Leven Restaurant? Werken in een klein bedrijf waarin werkzaamheden erg divers zijn. Je waant je in een werkomgeving met fijne sfeer. De belangrijkste taak die je als kok hebt in ons restaurant is ervoor te zorgen dat onze gasten de mooiste en beste gerechten geserveerd krijgen. Doordat jij, samen met onze chef, ervoor zorgt dat alle gerechten op tijd worden voorbereid en hierbij de kwaliteit van elk gerecht bewaakt. Je het oog voor detail en vindt het belangrijk dat ieder gerecht met de uiterste zorg wordt behandeld en vervolgens de keuken PERFECT verlaat.

Wat vragen wij van jou?

  • Relevante werkervaring in een keuken is een must;
  • Goede kennis van de HACCP regelgeving en sociale hygiëne;
  • Je laat je niet gek maken tijdens drukke momenten en weet hoe je de keuken optimaal laat draaien;
  • Afwisselende taken vind je leuk; een keer bijspringen in het restaurant vind jij alleen maar een uitdaging.

De uren zijn flexibel in te delen. Je werkt vier dagen in de week waarin vrijdagavond en zaterdagavond je vaste werkavonden zijn. Je begint in de middag met mise-en-place werkzaamheden. In de avond verzorg jij, samen met de chef, voor de overheerlijkste gerechten met passie voor het vak.

Lijkt bovenstaand iets voor jou? Kom in gesprek met onze Chef en laat je inspireren. Wij zien graag jouw reactie tegemoet.

Wij nodigen ook graag ZZP collega’s uit om te solliciteren.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld
  • Pensioen

Contractduur 7 maanden