Menu

Het menu

Bij ’t Lieve Leven gaat het om genieten van Smaken. Deze Smaken kunt u ervaren in drie verschillende vormen. U kunt kiezen voor een Proeverijmenu, een Verrassingsmenu of u kunt u eigen menu samenstellen aan de hand van onze Smakenkaart. De verschillende gerechten van onze Smakenkaart zijn zowel als voor- én hoofdgerecht te bestellen.

Proeverijmenu’s

Proeverijmenu's

Optimaal proeven van ’t Lieve Leven doe je natuurlijk met onze proeverij van ’t Lieve Leven – menu. Proef gerechten in 3, 4, 5 of 7 gangen en laat u verrassen én verwennen.

De proeverijmenu’s zijn opgesteld aan de hand van de a la carte kaart en is na te lezen op deze site. Wij serveren als aanvulling op onze menu’s uitstekende wijnen per glas, vraag naar de wijnkaart voor meer informatie en laat u adviseren. Deze menu’s worden enkel aangeboden in Helvoirt.

Proeverijmenu Februari

Proeverijmenu

Kerstmenu

Kerst

 

Dit menu wordt geserveerd op 1ste en 2de kerstdag in Helvoirt. u kunt aanschuiven vanaf 13:00u (uitsluitend op reservering)

Wilt u direct uw tafel reserveren voor een van de kerstdagen? Bel ons: 0411 641164

 

Kerstdiner aan huis op 24, 25 & 26 december

Thuis genieten van de menu’s van ’t Lieve Leven? Dat kan! Wij bieden al drie jaar de mogelijkheid het menu in componenten af te halen om deze thuis voor uw gezelschap te bereiden (geleverd met ‘kook’ beschrijving). 

€ 45,- per persoon

Dinersmaken

Dinersmaken

 

Wijnkaart

Wijnkaart

 

Toegankelijk en bijzonder! Dat zijn de kernwoorden voor onze huiswijnen. Er zijn duizend en één slechte huiswijnen te verkrijgen in de Nederlandse horeca. Wij willen met deze huiswijnen bewijzen, dat het anders kan, beter kan! Want de huiswijnen zijn het visitekaartje van de wijnkaart.

Naast onze huiswijnen hebben wij ook verschillende wijnen per glas én fles. Weet u waarvan u houdt in een wijn, vertel het ons en wij zoeken naar een wijn die perfect aansluit op uw smaakpallet. Naast de wijnen op deze kaart hebben wij ook enkele wijnen in huis die wij graag laten proeven maar niet op deze kaart vermeld zijn, vraag hiernaar.

Een smakelijk en culinaire avond gewenst!

(N.B. het kan voorkomen dat wijnen niet voorradig zijn, onze excuses hiervoor)