Menu

Het menu

Bij ’t Lieve Leven gaat het om genieten van Smaken. Deze Smaken kunt u ervaren in drie verschillende vormen. U kunt kiezen voor een Proeverijmenu, een Verrassingsmenu of u kunt u eigen menu samenstellen aan de hand van onze Smakenkaart. De verschillende gerechten van onze Smakenkaart zijn zowel als voor- én hoofdgerecht te bestellen.

Proeverijmenu’s

Proeverijmenu's

Optimaal proeven van ’t Lieve Leven doe je natuurlijk met onze proeverij van ’t Lieve Leven – menu. Proef gerechten in 3, 4, 5 of 7 gangen en laat u verrassen én verwennen.

De proeverijmenu’s zijn opgesteld aan de hand van de a la carte kaart en is na te lezen op deze site. Wij serveren als aanvulling op onze menu’s uitstekende wijnen per glas, vraag naar de wijnkaart voor meer informatie en laat u adviseren.

Proeverijmenu

Proeverijmenu

Dinersmaken

Dinersmaken

 

Op locatie

Genieten begint...

 

Thuis genieten van de smaken van ’t Lieve Leven?

Mocht u interesse hebben, stuur ons een mail op info@lieveleven.nl of bel 0411 641164

Onze chef Hylke komt u en uw gasten graag verwennen vanuit uw eigen keuken! In samenspraak met u maken wij een passend menu. Hierin houden wij rekening met specifieke wensen en uitzonderingen.

Wij vinden het belangrijk dat u uw wensen aan ons duidelijk maakt. Daarom gaan wij graag in gesprek met u. Ontvangt u een gezelschap van minimaal 10 personen? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende offerte. En kies bijvoorbeeld uit een all-in arrangement per persoon óf handel flexibel met ons uurtarief en onze recente menuprijzen.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!