Menu

Het menu

Bij ’t Lieve Leven gaat het om genieten van Smaken. Deze Smaken kunt u ervaren in drie verschillende vormen. U kunt kiezen voor een Proeverijmenu, een Verrassingsmenu of u kunt u eigen menu samenstellen aan de hand van onze Smakenkaart. De verschillende gerechten van onze Smakenkaart zijn zowel als voor- én hoofdgerecht te bestellen.

Proeverijmenu’s

Proeverijmenu's

Optimaal proeven van ’t Lieve Leven doe je natuurlijk met onze proeverij van ’t Lieve Leven – menu. Proef gerechten in 3, 4, 5 of 7 gangen en laat u verrassen én verwennen.

De proeverijmenu’s zijn opgesteld aan de hand van de a la carte kaart en is na te lezen op deze site. Wij serveren als aanvulling op onze menu’s uitstekende wijnen per glas, vraag naar de wijnkaart voor meer informatie en laat u adviseren.

Proeverijmenu

Proeverijmenu

Kerstmenu 2018

Kerst

 

Dit menu wordt geserveerd op 1ste en 2de kerstdag in Helvoirt. U kunt uitsluitend een reservering plaatsen tussen 18:30u & 19:00u. Wij houden graag rekening met eventuele (di)eetwensen.

Het All-in Arrangement is inclusief glas champagne, tafelwater, begeleidende wijnen & koffie met friandises (excl. uitbreiding gerechten)

Wilt u direct uw tafel reserveren voor een van de kerstdagen? Bel ons: 0411 641164

actuele beschikbaarheid: 1ste kerstdag VOL, 2de kerstdag 3 tafels beschikbaar

 

Kerstdiner aan huis op 24, 25 & 26 december

Thuis genieten van de menu’s van ’t Lieve Leven? Dat kan! Wij bieden al drie jaar de mogelijkheid het menu in componenten af te halen om deze thuis voor uw gezelschap te bereiden (geleverd met ‘kook’ beschrijving). 

€ 50,- per persoon

Dinersmaken

Dinersmaken